Keresés

Régiók, tájegységek:

Megyék:

Szállások:

Jellemzők:Malomerdő Panzió


Malomerdő Panzió Pusztavám

Falusi szálláshely

Közép-Dunántúl régió

Fejér megye

Nyitva tartás: 
Cím: 8066 Pusztavám, Petőfi Sándor utca 162.
Térképen »

Telefon: +36 22 417 786, +36 30 400 9099
E-mail: info@malomerdo.hu
  Borkóstolás  Hegyvidéki szálláshely

Bemutatkozás:


Panziónk szolgáltatásai és a környező erdő számtalan lehetőséget nyújt minden korosztály számára, hogy a kikapcsolódás felejthetetlen élménnyé váljon. A Vértes hegység felfedezésére gyalog, lovon és kerékpáron is indulhatnak kedves vendégeink. A 7 kilométer hosszú tanösvény és az erdei környezetben kialakított 18 kilométeres lovaglópálya mellett, különböző hosszúságú és nehézségű túrák megtételére vállalkozhatnak az aktív pihenést kedvelői.
Külön épületben kapott helyet a testi-lelki felüdülést szolgáló finn szauna, valamint a klubszoba, ahol különböző játékok – biliárd, darts, csocsó, kártyajátékok, sakk – biztosítják a szórakozást. Csoportok részére borkóstolós programlehetőséget kínálunk helyben vagy hangulatos móri borospincében, amely összeköthető az évszaktól függően lovaskocsikázással vagy lovasszánkózással. A panzió kertjében kialakított tűzrakóhely, lehetőség biztosít bográcsozásra, grillezésre és szalonnasütésre is. A legkisebbeket fából készült játszótér, állatsimogató, futball- és streetballpálya várja.
A természet ölelésében egyedülálló helyszínt biztosítunk különböző események – csapatépítés, tréning, esküvő és egyéb családi, üzleti rendezvények – számára. Létszámtól függően hangulatos éttermünkben (35 főig) vagy légkondicionált, természetes megvilágítású, sötétíthető konferenciateremben (80 főig) nyújtunk helyszínt céges, családi és baráti rendezvények számára egyaránt.

Képek:


Malomerdő Panzió - Pusztavám
Malomerdő Panzió - Pusztavám
Malomerdő Panzió - Pusztavám
Malomerdő Panzió - PusztavámKiemelt ajánlatok
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2018 - www.falusivakacio.hu