Keresés

Régiók, tájegységek:

Megyék:

Szállások:

Jellemzők:

Bánó Porta


Bánó Porta Köveskál

Falusi szálláshely

Közép-Dunántúl régió

Veszprém megye

Nyitva tartás: Egész évben
Cím: 8274 Köveskál, Fő út 5.
Térképen »

Telefon: 0630/313 3204, 0630/566 2197
E-mail: banoporta@freemail.hu
Honlap:
Széchenyi Pihenő Kártya elfogadóhely  Borkóstolás  Étkezési lehetőség  Háziállatot fogadó szállás  Baba-barát szálláshely  Hegyvidéki szálláshely  Internet hozzáférés  Központban található  Lovaglási lehetőség  Vadászati lehetőség

Bemutatkozás:


Balaton északi részén, 8 km-re Révfülöp fölött, a Káli medencében található Köveskál. A falut három irányból lehet megközelíteni. Az utóbbi években sok városi (főleg művész) ember vásárol itt parasztházat és állítja helyre eredeti állapotába. A Káli medence talán legismertebb nevezetessége a Kőtenger. Három falu is büszkélkedhet e természeti csodával. Kővágóörs, Szentbékkálla és Salföld.

Vendégházunk családias környezetben egész évben várja a párokat, családokat, baráti társaságokat, akik pihenni szeretnének ezen a csodálatos vidéken.

Családi házunk tetőterében négy szoba várja kedves vendégeinket. Mindegyik szobához külön fürdőszoba (zuhany, WC) tartozik. Főzésre a társalgó egy részében kialakított konyhában és az étkezőben is van lehetőség. Az udvaron kemence és bográcsozó áll kedves vendégeink rendelkezésére. Igény esetén reggelit és vacsorát tudunk biztosítani. Az udvarban zárt parkolási lehetőség van.

Családunk szőlőműveléssel foglalkozik. Pincénknél, mely a Fekete hegy lábánál áll, borkóstolásra, szalonnasütésre van lehetőség. A hegy tetején található az Eötvös-kilátó, mely a Balaton északi partjának páratlan panorámájával tárul elénk. Szívesen ajánljuk a könnyű túrát, finom bort és falusi ízeket kedvelőknek.

Képek:


Bánó Porta - Köveskál
Bánó Porta - Köveskál
Bánó Porta - Köveskál
Bánó Porta - Köveskál
Bánó Porta - Köveskál
Bánó Porta - Köveskál
Bánó Porta - Köveskál
Bánó Porta - Köveskál
Bánó Porta - Köveskál
Bánó Porta - Köveskál
Bánó Porta - Köveskál
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2018 - www.falusivakacio.hu