Keresés

Régiók, tájegységek:

Megyék:

Szállások:

Jellemzők:

Benkő Vendégház


Benkő Vendégház Kiskutas

Falusi szálláshely

Nyugat-Dunántúl régió

Zala megye

Nyitva tartás: 
Cím: 8911 Kiskutas, Fő út 61.
Térképen »

Telefon: (06-92) 364-525, +36 20 360 5750
E-mail: benkovendeghaz@geszta.hu
Honlap:
Széchenyi Pihenő Kártya elfogadóhely

Bemutatkozás:


Vendégházunk Zalaegerszegtől 6 kilométerre, szelíd dombokon fekvő Kiskutas községben szeretettel várja vendégeit. Az őrségtől 25 kilométerre, igazi falusi környezetben pihenhetnek azok, akik nyugodt pihenésre, vidéki friss levegőre, madárcsicsergésre vágynak.

Összesen pótágyakkal együtt 20 főt tudunk elszállásolni.

A VENDÉGHÁZ KÉT RÉSZBőL ÁLL:

Az 1890-ben épült, felújított fagerendás parasztházban egy 2 és egy 4 ágyas szoba, jól felszerelt konyha, zuhanyzós fürdőszoba/WC, a ház előtt nyitott terasz található, és kiválóan alkalmas kisgyermekes családok fogadására. A parasztházat mozgáskorlátozottak is igénybe tudják venni!
Férőhely: 6+1pótágy

Mellette egy 2003-ban épült kétszintes új vendégház nyújt komfortos pihenést vendégeinek, melyet szobánként is lehet foglalni. Igényesen berendezett kétszemélyes szobák (4 szoba, szintenként kettő), melyekhez fürdőszoba és tv tartozik, és mindegyike pótágyazható. Szintenként egy-egy jól felszerelt konyha és a ház előtt egy nyitott terasz található.
Férőhely: 8+5 pótágy

A vendégházat nagy füvesített udvar és virágos kert veszi körül, ahol parkoló, hinta, pingpong asztal, kosárlabda palánk, homokozó, lengőteke található. Az udvaron a fák között kerti ház, udvari kemence és szabadtéri tűzrakó hely áll a vendégek rendelkezésére.

A vendégek részére igény szerint étkezést biztosítok, megismertetve velük az igazi zalai ételeket. Az udvaron található kemencében kérésre a vendégekkel közösen házi kenyeret, langallót, pompost, rétest, pecsenyéket, a gyerekeknek mákos gubát süthetünk. Az igazi falusi környezetet ismerhetik meg a gyerekek a vendéglátó udvarában élő állatok simogatásával és etetésével (nyuszik, csirkék, tyúkok, kakasok, pulykák, bárányok, kutyák, cicák, póni).

Képek:


Benkő Vendégház - Kiskutas
Benkő Vendégház - Kiskutas
Benkő Vendégház - Kiskutas
Benkő Vendégház - Kiskutas
Benkő Vendégház - Kiskutas
Benkő Vendégház - Kiskutas
Benkő Vendégház - Kiskutas
Benkő Vendégház - Kiskutas
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2018 - www.falusivakacio.hu