Csénye Vendégház


Csénye Vendégház Csénye

Nyugat-Dunántúl régió

Vas megye

Cím: 9611 Csénye, Deák u. 50.
Térképen »

Nyitva tartás: 
Telefon: +36 30 328 2598
E-mail: info@csenyevendeghaz.hu
Honlap:

Érdeklődés, üzenet küldése »

Bemutatkozás:


Sárvártól 5 km-re csendes faluban, idilli környezetben újonnan épített nádfedeles parasztház várja vendégeinket. A házat elsősorban családoknak és kisebb baráti társaságoknak ajánljuk, akik csendes pihenésre és aktív kikapcsolódásra vágynak. A vendégház maximálisan 5 fő részére biztosít kényelmes elhelyezést.

Nádfedeles vendégházunkat eredetileg magunknak építettük, de családi körülményeink időközben úgy alakultak, hogy elkészülte után mégsem magunk vettük birtokba, hanem önálló vendégházként működtetjük. Ennek értelmében mindennel felszereltük, ami a teljes kényelmet szolgálja, ahol a vendégnek nem kell alkalmazkodnia senkihez pihenése idején.

A hangulatos házikó eredeti nádból készült. A bútorok tömör fenyőfából vannak, a ház ízléses népi tárgyakkal van berendezve. A házban található egy nagy nappali, egy előszoba bársarokkal, kompletten felszerelt konyha, egy nagyobb és egy kisebb hálószoba, valamint egy fürdőszoba toalettel.

Az udvar gondozott, garázs gépkocsi számára rendelkezésre áll. A ház mögötti kerti tűzhely szalonnasütésre és bográcsozásra egyaránt alkalmas, salakos teniszpályánk pedig a sportok királynőjének szerelmeseit várja.

Azon kívül, hogy a ház és udvara családbarát és gyermekbarát, a házi kedvenceket sem rekeszti ki, kisállatot is lehet tartani a vendégházban (2000 Ft/nap felárral).

Képek:


Csénye Vendégház - Csénye
Csénye Vendégház - Csénye
Csénye Vendégház - Csénye
Csénye Vendégház - Csénye
Csénye Vendégház - Csénye
Csénye Vendégház - Csénye
Csénye Vendégház - Csénye
Csénye Vendégház - Csénye
Csénye Vendégház - Csénye

Érdeklődés, üzenet a szállásnak:


Az Ön neve: *
E-mail cím: *
Telefonszám:
Üzenet, kérdés: *
Ellenőrző kód megadása: *
Kérjük másolja be a képen látható számsort a mellette lévő mezőbe!
Security Code
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2022 - www.falusivakacio.hu