Keresés

Régiók, tájegységek:

Megyék:

Szállások:

Jellemzők:

EMMA és SUZI apartmanok


EMMA és SUZI apartmanok Harkány

Falusi szálláshely

Dél-Dunántúl régió

Baranya megye

Nyitva tartás: 
Cím: Harkány, Kölcsey F. tér 19.
Térképen »

Telefon: 06/72/480-264
E-mail: suziapartman@t-online.hu
Honlap:
  Hegyvidéki szálláshely

Bemutatkozás:


Nálunk mindenki megtalálja a számára megfelelő szállást.

SUZI APARTMANOK:
Ön és családja kényelmét és nyugalmát teljesen új, luxus színvonalú apartmanjaink biztosítják. A fürdőtől 200m, központi helyen, mégis nyugodt környezetben. Tágas apartmanjaink (45-65 m2) egy háló- és egy lakrésszel, teljesen felszerelt konyhával, külön fürdőszobával, kábel Tv-vel, nagy erkéllyel és zárt parkolóval állnak az Ön rendelkezésére.

EMMA VENDÉGSZOBÁK:
Családias hangulatú panziónkban egyágyas, dupla- vagy 3 ágyas szobák várják Önt. Minden szobában kishütő, Tv, tusoló és Wc található. Több szobában beépített amerikai konyha. Minden szint egy teljesen felszerelt konyhával, közös társalkodóval és teraszokkal rendelkezik. Zárt parkolási lehetőség. És ezért az árért még minden reggel bőséges reggelivel vendégeljük meg.

A Villányi-hegység lábánál elterülő Harkányfürdő Magyarország egyik legkiválóbb gyógyvizével rendelkezik. A gyógyfürdő 11 hektáros parkban, 7 medencével várja a gyógyulni vágyókat. A gyógyvíz elsősorban mozgásszervi-, csontrendszeri megbetegedések, reuma, ízületi bajok, gyulladások után visszamaradt merevség, illetve bőrbetegségek gyógyítására alkalmas. A nevezetességekben, műemlékekben, kirándulóhelyekben rendkívül gazdag környék (Pécs, Szigetvár, Siklós, Villány, Mecsek) további fontos vonzóerő tényezője Harkánynak.

Képek:


EMMA és SUZI apartmanok - Harkány
EMMA és SUZI apartmanok - Harkány
EMMA és SUZI apartmanok - Harkány
EMMA és SUZI apartmanok - Harkány
EMMA és SUZI apartmanok - Harkány
EMMA és SUZI apartmanok - Harkány
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2018 - www.falusivakacio.hu