Keresés

Régiók, tájegységek:

Megyék:

Szállások:

Jellemzők:

Eszter-Magánszállás


Eszter-Magánszállás Nagyatád

Falusi szálláshely

Dél-Dunántúl régió

Somogy megye

Nyitva tartás: 
Cím: 7500 Nagyatád, Petőfi tér 12.
Térképen »

Telefon: +36-30/431 5076, 82/453-634, 30/282-9364
E-mail: szantnerm@freemail.hu
  Internet hozzáférés

Bemutatkozás:


Nagyatád kellemes hangulatú, parkos-ligetes, virágos kisváros, mely ideális feltételeket biztosít a pihenésre, kikapcsolódásra vágyóknak, számos szabadidő-eltöltési és szórakozási lehetőséget tartogatva az ide érkezőknek. A település a horvát határ közelében, Magyarország délnyugati régiójában, Belső-Somogy déli részén, a Balatontól 60 km-re délre fekszik. A város tiszta levegőjével, rendezett utcáival, virágos parkjaival rendkívül vonzó az idelátogatók számára. A várost körülölelő festői szépségű erdők a vadászok és a turisták számára egyaránt tartalmas időtöltést kínálnak.

Nyugodt, csendes, családias környezetben tetőtéri apartmanunk egész évben várja a pihenni vágyó és átutazó vendégeinket. A házzal szemben jó levegőjű, csendes park és játszótér található. A Városi Termál- és Strandfürdő és a Tanuszoda gyalogosan is könnyen megközelíthető.

Apartmanunk 3 szobás, 8 férőhelyes (3-3-2), közös erkéllyel. Tágas, klimatizált nappali, kábel tv-vel. Felszerelt konyha és külön szociális helyiségek. Korlátlan internet hozzáférési lehetőség.

Tágas udvarunkban parkolási, szabadtéri grillező, bográcsozási lehetőségek szolgálják vendégeink kikapcsolódását.

Képek:


Eszter-Magánszállás - Nagyatád
Eszter-Magánszállás - Nagyatád
Eszter-Magánszállás - Nagyatád
Eszter-Magánszállás - Nagyatád
Eszter-Magánszállás - Nagyatád
Eszter-Magánszállás - Nagyatád
Eszter-Magánszállás - Nagyatád
Eszter-Magánszállás - Nagyatád
Eszter-Magánszállás - Nagyatád
Eszter-Magánszállás - Nagyatád
Eszter-Magánszállás - Nagyatád
Eszter-Magánszállás - Nagyatád

Programlehetőségek a környéken:


A település a gyógyturizmus egyik központja.A város büszkesége a XX. század elején épült Termál- és Gyógyfürdő, amely az ország egyik legjobb hatású minősített - fürdő- és ivókúrára egyaránt alkalmas – gyógyvizével várja látogatóit. A létesítmény a város szívében elterülő, évszázados vadgesztenyefák és örökzöldek alkotta Széchenyi park közepén található. Lúgos artézi vize kénben, szénhidrátban, brómban, bórsavban gazdag, amely fogyasztásra éppúgy alkalmas, mint fürdőkúrákra. A fürdőt különösen reumatikus panaszok esetén és gyomorproblémák enyhítésére ajánlják. A fedett részben több, különböző hőmérsékletű medence található, míg a külső részen egy nagyobb, termálvízzel feltöltött strandmedence és egy gyerekmedence fogadja az év minden szakában a látogatókat.

A város egyedülálló idegenforgalmi látványossága a világhírű Nemzetközi Faszobrász Alkotótelep – más néven Szoborpark -, ahol több mint 60 monumentális alkotás fogadja az érdeklődőket.

A természeti szépségek iránt vonzódó látogatóknak a Parkerdő, a Csónakázó-tó és a környék erdeinek turistaútjai nyújtanak kellemes szórakozást.

A város jó lehetőséget kínál a szabadidős és a versenyszerű sportoláshoz. A sakktól a küzdősportokig szinte valamennyi sportág képviselteti magát. Jelentős sportesemény az évente rendezett nemzetközi Ironman Triatlon verseny.
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2018 - www.falusivakacio.hu