Keresés

Régiók, tájegységek:

Megyék:

Szállások:

Jellemzők:

Gála Panzió


Gála Panzió Simontornya

Falusi szálláshely

Dél-Dunántúl régió

Tolna megye

Nyitva tartás: Egész évben
Cím: 7081 Simontornya, Fürdő u. 11.
Térképen »

Telefon:  +36 (20) 282 2223
E-mail: panzio@galaker.hu
Honlap:
Széchenyi Pihenő Kártya elfogadóhely  Borkóstolás  Internet hozzáférés  Vadászati lehetőség

Bemutatkozás:


Az I. osztályba sorolt Gála Panzió a város központjának közvetlen közelében, nyugodt környezetben, többféle szállással, egész éves nyitva tartással, széleskörű programlehetőségekkel, szabadtéri medencével, teniszpályával, és privát parkolási lehetőséggel várja vendégeit.
Négy apartman (felszerelt konyhával) és további három szoba kínál üdülési lehetőséget igényes pihenni vágyóknak. A házban 26 személy helyezhető el.
Minden szoba TV-vel, minibárral és saját fürdőszobával rendelkezik. A tágas apartmanokhoz és stúdióhoz jól felszerelt konyha vagy konyhasarok is tartozik. Néhány szállás erkélyes. Az apartmanok 2-4-6-9 főig tölthetők, igény esetén pótágyazhatóak. A legnagyobb apartmanunk, egy 80 m2-es, 2 hálószobás nappalis komplett lakás.
Vendégeinknek díjtalan szolgáltatásként ajánljuk a fitness-terem,minigolf,asztalitenisz és a szabadtéri úszómedence használatát. További, díj ellenében nyújtott szolgáltatásaink - teniszpálya, szauna, drinkbár.Ingyenes WIFI.
A panzióhoz saját, művelés alatt álló szőlészet és borospince tartozik. A szőlőhegyi kirándulás alkalmával vendégeink megkóstolhatják fahordóban érlelt borainkat, valamint a hideg, vagy a bográcsban elkészített vacsora után a saját palackozású évjáratos borokat.
Kedvező ár, magas minőség biztosításával, családias környezetben várjuk kedves vendégeinket Simontornyán.

Képek:


Gála Panzió - Simontornya
Gála Panzió - Simontornya
Gála Panzió - Simontornya
Gála Panzió - Simontornya
Gála Panzió - Simontornya
Gála Panzió - Simontornya
Gála Panzió - Simontornya
Gála Panzió - Simontornya
Gála Panzió - Simontornya
Gála Panzió - Simontornya
Gála Panzió - Simontornya
Gála Panzió - Simontornya

Programlehetőségek a környéken:


Simontornya látnivalói közül kiemelkedik a városközpontot ma is meghatározó vár. A Sió ágaitól és mocsaraktól övezett helyen először csak egy lakótorony állt, melyet Salamon fia Simon alországbíró építtetett a 13. században. Innen ered a település - Simontornya - neve is. A szabályos négyszög alakú középkori várat - melynek egyes részei tehát 700 évnél idősebbek - nemrég korszerű módszerekkel helyreállították, és 1975-ben nyitották meg a közönségnek. Fő szintjén a vár és a város történetét bemutató állandó kiállítás látható. Impozáns lovagterme konferenciarendezvényeket fogad, falait régi magyar előkelőségek portréi díszítik. Az öregtorony emeleti helyiségeiben kortárs képzőművészek időszakos kiállításait szervezik.
A vártól nem messze ferences kolostor áll, barokk temploma 1728-ban készült el, a hajó freskói művészi értékek.
További látnivalók: a református templom, a Styrum emlékkápolna, a Szentháromság szobor, több köztéri emlékmű és műalkotás, továbbá a jellegzetes városháza.
Sportkedvelőknek ajánljuk horgászati és vadászati programjainkat. Tamásiban (25 km) Gunarasban (50 km) népszerű gyógyfürdők várják vendégeiket.
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2018 - www.falusivakacio.hu