Keresés

Régiók, tájegységek:

Megyék:

Szállások:

Jellemzők:

Hársfa Fogadó


Hársfa Fogadó Pécs

Falusi szálláshely

Dél-Dunántúl régió

Baranya megye

Nyitva tartás: 
Cím: Pécs, Sándor u. 3.
Térképen »

Telefon: 06/72/787-616
E-mail: recepcio@harsfafogado.hu
Honlap:
Széchenyi Pihenő Kártya elfogadóhely  Étkezési lehetőség  Háziállatot fogadó szállás  Baba-barát szálláshely  Internet hozzáférés  Szabadtéri strand közelében

Bemutatkozás:


A Hársfa Fogadó a pécsi Zsolnay manufaktúra felett, nyugodt környezetben, a Mecsek oldalban, a Hársfa és Sándor utca találkozásánál várja vendégeit.
A vasútállomásról induló, belvárost érintő autóbuszok (38, 38/A,39) megállói a szállótól pár méternyire (Sándor utcai megálló) találhatók.

A fogadóban 12 tágas, fürdõszobás szoba és egy 2 szobás, teraszos apartman található. A szobák otthonos belsõ terekkel, színes televízióval, telefonnal, mini bárral felszereltek. A fogadó nemdohányzó.
Két-, három- és négyágyas szobák: tágas, ízlésesen berendezett szobák, saját fürdõszobával, amely kérhetõ zuhanykabinnal vagy fürdõkáddal.
Apartman: 1db 2 tágas franciaágyas szobával, amerikai konyhával, saját fürdõszobával, panorámás terasszal kényelmes elhelyezést biztosít családok részére.
Vendégeink számára recepciós, ügyeletesi szolgálat áll rendelkezésére.
Ingyenes internetezési lehetőséget biztosítunk WIFI rendszerben.


Árak, feltételek:


Üdülési csekket és Hitelkártyát elfogadunk. Üdülési csekkel fizethető a Fogadó minden szolgáltatása, kivéve az idegenforgalmi adót, akciókat és kedvezményeinket.
Csoportok már 20 főtől, hosszabb időre érkező családok, baráti társaságok egyéni kedvezményekre számíthatnak. (Közvetítőn keresztüli foglalás esetén, kedvezményeink nem vehetők igénybe!)


Képek:


Hársfa Fogadó - Pécs
Hársfa Fogadó - Pécs
Hársfa Fogadó - Pécs
Hársfa Fogadó - Pécs
Hársfa Fogadó - Pécs
Hársfa Fogadó - Pécs
Hársfa Fogadó - Pécs
Hársfa Fogadó - Pécs
Hársfa Fogadó - Pécs
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2018 - www.falusivakacio.hu