Keresés

Régiók, tájegységek:

Megyék:

Szállások:

Jellemzők:

Kedves Néni Vendégháza


Kedves Néni Vendégháza Domoszló

Falusi szálláshely

Észak-Magyarország régió

Heves megye

Nyitva tartás: Egész évben
Cím: 3263 Domoszló, Sport út 3.
Térképen »

Telefon: 30/364-9829
E-mail: info@kedvesneni.hu
Honlap:

Bemutatkozás:


Mindenki arra törekszik, hogy minél jobb életkörülményeket teremtsen magának és családjának. Domoszlón általános, hogy az emberek másodállásban, kiegészítő tevénykenységként különféle "vállalkozásokat" folytatnak. Ez elsősorban a mezőgazdasági termelésben nyilvánul meg (szőlő, málna, szeder, egyéb gyülölcsök, szántó, stb...). Az elmúlt években emellett elindult egy másik lehetőség is a vidéki jövedelemszerzésre, ez pedig a falusi turizmus. A helyi adottságokat kihasználva jó néhányan amellett döntöttek, hogy belevágnak egy efféle vállalkozásba. Ezt a tevékenységet elősegíti a szép környezet, a falu jó adottságai, valamint a falu vezetése is egyre több, vendégcsalogató programot szervez. Amikor lehetőségünk nyílt a parasztház megvásárlására, akkor a családunk is úgy döntött, hogy a megfelelő felújítás után, ez a ház is vendégfogadóként üzemeljen.
A felújítás 1 évet vett igénybe. A házban két teljesen különálló rész került kialakításra. Az első, nagyobb rész két szobából, egy konyhából és egy fürőszobából áll, míg a hátsó rész apartman jellegű, egy szobából és egy fürdőszobából áll, a szoba egyik részén került kialakításra főzésre alkalmas teakonyha (elektromos főzőlap, hűtőszekrény, mosogató).
Igyekeztünk a felújítást úgy elvégezni, hogy külsejében a ház megtartsa egyedi, régies hangulatát, a belső körülmények viszont minden mai igényt kielégítsenek. Épp ezért történt az első homlokzat teljes cseréje, új faanyaggal, a régi motívumok felhasználásával; a tornácnál is megmaradt a régi fa korlát, valamint színeiben is a hagyománykat őrzi a ház.
A munkáknak még koránt sincs vége. Jövő évben tervezzük az udvar hátsó részére egy fedett nyársalásra, bográcsozásra alkalmas terület kialakítását, valamint az udvar parkosítását.

A vendégházban egyszerre 10 fő számára tudunk helyet biztosítani. Az első részben hét fő (nagyszoba: 4 fő, kisszoba: 3 fő), míg a hátsó részben 3 fő szállásolható el.
Ajánlatunk szerint a hátsó részt kínáljuk párok számára, míg az első rész inkább családoknak, vagy nagyobb társaságoknak ideális választás. 8 fő felett kedvezmények illetik meg a vendégeket. A vendégéjszakák árairól itt kaphatnak tájékoztatást.
Szobák: különálló konvektor, laminált padló, kényelmes ágyak, szekrény, lámpák, kábeltv mindkét részben
Fürdőszobák: zuhanyfülke, mosdókagyló, wc
Konyha: gáztűzhely, mikrohullámú sütő, szükséges tányérok, edények, főzőeszközök

Képek:


Kedves Néni Vendégháza - Domoszló
Kedves Néni Vendégháza - Domoszló
Kedves Néni Vendégháza - Domoszló
Kedves Néni Vendégháza - Domoszló
Kedves Néni Vendégháza - Domoszló
Kedves Néni Vendégháza - Domoszló
Kedves Néni Vendégháza - Domoszló
Kedves Néni Vendégháza - Domoszló
Kedves Néni Vendégháza - Domoszló
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2018 - www.falusivakacio.hu