Keresés

Régiók, tájegységek:

Megyék:

Szállások:

Jellemzők:

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar


Nosztalgia Üdülő Parasztudvar Kisrécse-Kendlimajor

Falusi szálláshely

Nyugat-Dunántúl régió

Zala megye

Nyitva tartás: 
Cím: 8756 Kisrécse-Kendlimajor, Kossuth u 3 - 5
Térképen »

Telefon: +36-93/371-471, +36/20/553-8012
E-mail: czinki@ferienhofczinki.hu
Honlap:
  Lovaglási lehetőség

Bemutatkozás:


A Nagykanizsától 7 km-re, északkeletre, Kisrécsén, a Délzalai Dombság területén található nosztalgia parasztudvarunk több felújított hagyományos falusi porta ötvözete; ideális minden kikapcsolódásra vágyó korosztály számára. Portánk kiválóan alkalmas családok, óvodások, iskolások, szakmai és turistacsoportok fogadására is.

Az udvar különböző házi- és haszonállatokkal, számtalan régi mezőgazdasági és háztartási eszközzel, géppel, ezenkívül rétekkel, gyümölcsösökkel, erdővel, szőlővel és konyhakerttel rendelkezik, így sokszínű élményforrást biztosít vendégei számára.

5 régi parasztház, és 3 apartman tartozik a létesítményhez, hálószobákkal, fürdőszobával és konyhával felszerelve. Az épületek nagyrészt antik bútorokkal, a konyhák és a fürdők (zuhanyzó, WC, mosdó) modern berendezéssel vannak ellátva. Minden épületnek terasza, és kertrészlege is van. A mindösszesen 28 férőhelyes házak és apartmanok mellett egy különleges 6 személyes „szénahotel” is igénybe vehető.

12 férőhelyes társalgó szaunával, 24 személyes kerti pihenő borospincével, bográccsal, grillezővel, kemencével, 30-személyes pajtahelyiség színpaddal, hangszerekkel, egy régi asztalosműhely és egy konferencia-, wellnessz- és galériarészleg kerekítik le az udvar kínálatát. Programjainkkal könnyedén válaszolunk vendégeink igényeire (gesztenyesütés, kemenceestek, pajtaszínház, zene- és táncházestek, udvarünnepségek, lovas és lovaskocsis kirándulások, vonatozás, íjazás stb.).

Udvarunk egészében egy játszótér, egy paradicsom gyerekeknek: homokozó, hinta, kötélpálya, csúszda, trambulin, asztali tenisz, asztali foci, játszószoba, játszóház, labda- és társasjátékok, stb.

Állatsimogató, állatgondozás: gazdaságunkban különböző haszon- és háziállatok: lovak, pónik, szamarak, nyulak, baromfik, kutyák, macskák vannak. Akik jobban el szeretnének merülni a paraszti életben, azok a munkából is ki vehetik a részüket, például traktorvezetéssel.

Sokszínű programkínálatunk közé tartozik a lovaskocsikázás, lovasoktatás, tereplovaglás, túralovaglás sportlovakkal, pónikkal, szamáron.

A portán működik egy Galéria is a házigazdák és művészbarátaik alkotásaival, valamint egy „Élő Parasztudvar Múzeum”, ahol számos érdekes, régi mezőgazdasági és háztartási eszközzel találkozhatunk, így például egy egérfogó gyűjteménnyel is.

Portánkon alkalomszerűen indulnak akvarellfestészeti, fazekas, üvegdíszmű készítő és német nyelvgyakorló foglalkozások.

Biotermékeink (gyümölcs, zöldség, bor, pálinka, lekvár, sajt) alátámasztják a természetes és egészséges élethez fűződő elkötelezettségünket.

A magyar nyelv mellett, németül (anyanyelvszinten), ezenkívül angolul és franciául beszélünk.

Képek:


Nosztalgia Üdülő Parasztudvar - Kisrécse-Kendlimajor
Nosztalgia Üdülő Parasztudvar - Kisrécse-Kendlimajor
Nosztalgia Üdülő Parasztudvar - Kisrécse-Kendlimajor
Nosztalgia Üdülő Parasztudvar - Kisrécse-Kendlimajor
Nosztalgia Üdülő Parasztudvar - Kisrécse-Kendlimajor
Nosztalgia Üdülő Parasztudvar - Kisrécse-Kendlimajor
Nosztalgia Üdülő Parasztudvar - Kisrécse-Kendlimajor
Nosztalgia Üdülő Parasztudvar - Kisrécse-Kendlimajor

Programlehetőségek a környéken:


Környékünk számtalan kirándulási, túrázási lehetőséget biztosít különböző vonzó természeti és épített célokhoz, mint például a Csibiki szurdokokhoz, a Kisbalatonhoz, a Mura / Dráva partjára, vagy gyógy- és termálfürdőkhöz, mint például Zalakaros, Héviz, Kehidakustány, Zalaegerszeg, Csisztapuszta stb.
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2018 - www.falusivakacio.hu