Keresés

Régiók, tájegységek:

Megyék:

Szállások:

Jellemzők:Remetei Vendégház


Remetei Vendégház Mikóháza

Falusi szálláshely

Észak-Magyarország régió

Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Nyitva tartás: 
Cím: 3989 Mikóháza, Mikóháza, Akácos u. 8.
Térképen »

Telefon: 06/20/546 1866
E-mail:
  Hegyvidéki szálláshely

Bemutatkozás:


Remetei Vendégház 4 napraforgós minősítésű vendégházunk a nagy történelmi múlttal rendelkező, közel 500 fős Mikóháza településen nyitotta meg kapuit 2014 júliusában, mely a Zempléni-hegység szívében található. Küldetésünk a minőségi kikapcsolódás biztosítása családok, baráti társaságok, cégek és vállalatok számára. Bővebb információ a szálláshely weboldalán található.
Szálláshelyünk nevét a mikóházi "Remetei" családi név alapján kapta.
A minőségi kikapcsolódás családok, baráti társaságok, cégek és vállalatok munkatársainak számára.
A közel 200 m2-es, két lakrészből álló igényesen felszerelt vendégházunk 13 fő elhelyezésére alkalmas. Zárt parkoló biztosítja az autók elhelyezését.
A birtok szerves részét képezi az 1,5 hektár vízfelülettel rendelkező tórendszer, melyen szállóvendégeink részére korlátlan és ingyenes csónakázási, kenuzási,horgászati és fürdőzési lehetőséget biztosítunk.
A tórendszer középpontjában elhelyezkedő szigeten egy közel 40 m2-es, 20 fő befogadására alkalmas egyedi tervezésű filagória található. Vendégeink csodálatos környezetben süthetnek szalonnát, bográcsozhatnak és grillezhetnek.Képek:


Remetei Vendégház - Mikóháza
Remetei Vendégház - Mikóháza
Remetei Vendégház - Mikóháza

Programlehetőségek a környéken:


A szállástól 10 perces sétára található - a mikóházi történelmi pincesoron - a családi pincénk, amely az 1800-as évektől áll a család tulajdonában. 2012-ben lett kibővítve, felújítva.
A vendégháztól 20 perces sétával az erdő zegzugos útjain érhetünk el egy igazán csendes, civilizációtól teljesen elzárt hegyi legelőre, amely 300 m-rel a tengerszint felett található. Itt rejtőzik egy közel 110 éves vályog borítású gerenda ház, melynek tornácán ülve csak a madarak csicsergését és a vadon élő állatok hangját hallhatjuk.Kiemelt ajánlatok
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2018 - www.falusivakacio.hu