Keresés

Régiók, tájegységek:

Megyék:

Szállások:

Jellemzők:

Szatmár Fogadó


Szatmár Fogadó Szatmárcseke

Falusi szálláshely

Észak-Alföld régió

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Nyitva tartás: 
Cím: Szatmárcseke, Petőfi u. 7.
Térképen »

Telefon: +36-70/387-2593
E-mail: szatmarfogado@freemail.hu
Honlap:

Bemutatkozás:


Tálcán kínáljuk Önöknek a Szatmár hagyományos ízeit, mint a Kötött tésztaleves, Káposztás csülkös bableves, Szatmári tepsishús, Málékásás töltött káposzta stb. Reális árakon bármikor vendégünk lehet. Próbálja ki nálunk a szatmári nép vendégszeretetét és ízeit.

Legyen vendégünk éjszakára is! 5x2 ágyas, és 1x7 ágyas fürdőszobás szobák várják Önt a Szatmár Fogadóban, valamint kempingezés, hideg-meleg vizes zuhanyzási lehetőséggel. A Manó Vendégház két és három ágyas szobákkal várja vendégeit. Itt két fürdőszoba található a vendégek igényeinek kielégítésére. A szállásokhoz reggeli és étkezés igényelhető.

Képek:


Szatmár Fogadó - Szatmárcseke
Szatmár Fogadó - Szatmárcseke
Szatmár Fogadó - Szatmárcseke
Szatmár Fogadó - Szatmárcseke
Szatmár Fogadó - Szatmárcseke
Szatmár Fogadó - Szatmárcseke

Programlehetőségek a környéken:


A település a „csillagtúrázás legmegfelelőbb kiindulópontja, hiszen Cseke nevezetességeinek megtekintése után,innen kényelmesen bebarangolhatja a Szatmárt és a Bereget. Akár egy egész heti programot kínálhatunk. Kirándulás a csodaszép Kárpátaljára (20 km), de Románia is alig 40 km-re van tőlünk. Máramarost is megtekintheti látnivalóival együtt, akár egyetlen nap alatt.

Kerékpár és lovaskocsi bérelhető (előre történő egyeztetés alapján), s ha kell, útját is szívesen megtervezzük, és kellemesebbé tesszük. Esténként a kirándulás élményeit egy kellemes szalonnasütéssel vagy kemencében sült lángossal teheti élvezetesebbé.

A település mellett a Tisza és a Túr találkozását csodálhatja meg, amelyet egy hűsítő fürdőzéssel vagy horgászással kapcsolhat össze a Túr-Bukógát rendszerénél. Úszhat, fürdőzhet, pihenhet a kiépített, mégis „vadregényes Tisza-parton.
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2018 - www.falusivakacio.hu