Keresés

Régiók, tájegységek:

Megyék:

Szállások:

Jellemzők:

Tókert Vendégház


Tókert Vendégház Őriszentpéter

Falusi szálláshely

Nyugat-Dunántúl régió

Vas megye

Nyitva tartás: 
Cím: 9941 Őriszentpéter, Baksa szer 13.
Térképen »

Telefon: 06-20-3314719
E-mail: erzsebet.tokert@gmail.com
Honlap:
Széchenyi Pihenő Kártya elfogadóhely

Bemutatkozás:


Vendégházunk az őrség központjában, őriszentpéteren várja a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeket. Fürdőszobás szobákat, önálló kisebb-nagyobb apartmanokat tudunk ajánlani a vendégeknek, erdőszélén, szép környezetben, több mint 1 hektár bekerített udvarral.

Az ÉDEN díjas őRSÉG hazánk egyik legszebb, varázslatos tájegysége, gyönyörű természeti, építészeti és kulturális értékekkel rendelkezik. Nyitott, vendégszerető, egymásra figyelő, egymást becsülő emberek élnek itt, nehezen, de békésen és biztonságban. Harmóniában ezzel a gyönyörűséges érintetlen természeti környezettel, ami hazánknak ezt a hármashatáros csücskét jellemzi.

Családom és én 25 éve vagyunk elkötelezettjei a vendégfogadásnak, szeretettel várjuk a már visszatérő „hazajáró” és leendő vendégeinket.

A ház 24 férőhelyes, 11 szobánk van.

- 11 db 2 ágyas szoba és 7 fürdőszoba
- 3 apartman
- 3 db 2 ágyas fürdőszobás szoba
(A két 3 szobás apartmannál van lehetőség a plusz férőhely igénybevételére)

A ház központi fűtéses, de a földszinten, a nappaliban cserépkályha is van.

A teraszon és az erkélyen megfelelő számú asztal ill. pad található. Bográcsolási, kinti főzési lehetőség adott, bográcsot és különböző sütögetőket hozni kell.

Az üdülőházhoz több mint 1 hektár bekerített parkosított terület tartozik. A madárcsicsergős környezet szívet melengető, segíti a feltöltődést, kívül hagyva a világ gondjait, a zavartalan pihenés érdekében.

Képek:


Tókert Vendégház - Őriszentpéter
Tókert Vendégház - Őriszentpéter
Tókert Vendégház - Őriszentpéter
Tókert Vendégház - Őriszentpéter
Tókert Vendégház - Őriszentpéter
Tókert Vendégház - Őriszentpéter
Tókert Vendégház - Őriszentpéter
Tókert Vendégház - Őriszentpéter
Tókert Vendégház - Őriszentpéter

Programlehetőségek a környéken:


Őriszentpéter dombra épült házcsoportjai, amelyeket a falu népe szernek nevez, évszázadok óta különös hangulatot kölcsönöznek a településnek. Közülük a Templomszer és Városszer a leghíresebbek. Az előbbi Árpádkori római katolikus templomáról nevezetes, amelyet mély árok és kettős sánc övez. A Városszer különleges építészeti emléke a református templom, amelyet 1793-ban szenteltek fel, a tornyát azonban csak 100 évvel később építették hozzá. A település nevezetessége továbbá a középkori téglaégető, a Művelődési Házban pedig Helytörténeti Gyűjtemény található. A gyermekek részére a kisvárosban EU-komfortos játszótér található a Zala partján, árnyat adó fák alatt.

Az őriszentpétert körülölelő falvak is számos látnivalót kínálnak. Szalafőn Szabadtéri Néprajzi Múzeum, Magyarszombatfán Vadászati Kiállítás, Veleméren XIII.sz.-i templom, Pankaszon 250 éves fa harangláb várja a látogatókat. Az osztrák és a szlovén határ közelsége miatt Szlovénia és Ausztria határmenti látnivalóit fürdőhelyeit felkeresheti a kedves látogató. A szlovéniai Toplice kb 4o km-re tőlünk igazi fürdőparadicsom gyógyvizével, óriáscsúszdáival. Az ausztriai Güssingben - szintén alig 4o km-re gyönyörű vár áll.

Az őrségben a kulturális élet is színes, egyre több érdekes nyári programot kínál őriszentpéter és a környező települések. Pünkösdkor a Virágzás Napjai az őrségi Teleház szervezésében, júniusban az őrségi Vásár őriszentpéteren, a Nemzetközi Fazekasnapok Magyarszombatfán, Völgyhídi Vásár Nagyrákoson, őrségi Nemzetközi Tökfesztivál őriszentpéteren-Szalafőn, Lovasnapok Kerkáskápolnán - csak a nagyobb rendezvényeket említve.

Egyéb programlehetőségek: lovaglás, lovaskocsizás, teke, tenisz, foci, horgászat.
Fürdés: Hegyhátszentjakabon a Vadása-tó, Máriaújfalun a Hársas-tó, Szentgotthárdon a Spa Wellness Élményfürdő, Lentiben a Szent György Energia Parkban Gyógyfürdő /32km/.
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2018 - www.falusivakacio.hu