Keresés

Régiók, tájegységek:

Megyék:

Szállások:

Jellemzők:

Zebegényi Üdülőház


Zebegényi Üdülőház Zebegény

Falusi szálláshely

Közép-Dunavidék régió

Pest megye

Nyitva tartás: Márciustól - Novemberig
Cím: 2627 Zebegény, Szegfű utca 23.
Térképen »

Telefon: 06/1/3765 652
E-mail: zebegenyinyaralas@gmail.com
  Hegyvidéki szálláshely

Bemutatkozás:


A Börzsöny hegység és a Dunakanyar csodás természeti környezetében található Zebegény községben található a Zebegény Üdülőház. A házban van 4 ágyas szobába, 2 fürdőszoba, amerikai konyhás nappali-étkezővel.
A konyha jól felszerelt főzési lehetőség van (mikrohullámú sütő, biztonsági gázrezsó, hűtőszekrény, kávé-teafőző stb.) A teraszon kerti bútorok. A teraszról gyönyörű panoráma belátni az egész Dunakanyart. A ház 4 napraforgós minősítést kapott. A tágas füves kertben szalonnasütő, kertpavilon, bogrács és grillsütési eszközök. Parkolás az udvarban. A gyerekek számára homokozó, játékok. Rossz idő esetén a gyerekek a házban található társasjátékokkal is le tudják kötni magukat. Kutya bevihető. A helyszínen található önálló apartmanházak zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek.
Kerti bútorok és és felszerelések : Székek, nyugágyak, filagória (kertipavilon), szalonnasütő, bogrács, homokozó, grillsütőeszközök, kertibútorok, sporteszközök, gyerekjátékok.

Képek:


Zebegényi Üdülőház - Zebegény
Zebegényi Üdülőház - Zebegény
Zebegényi Üdülőház - Zebegény
Zebegényi Üdülőház - Zebegény
Zebegényi Üdülőház - Zebegény
Zebegényi Üdülőház - Zebegény
Zebegényi Üdülőház - Zebegény
Zebegényi Üdülőház - Zebegény

Programlehetőségek a környéken:


Kálvária-kápolna és a mellette lévő kálvária Sziklaszentély a Kálváriahegy lábánál - a hagyomány szerint eredetileg remetebarlang volt és lakója faragta a barlang falán látható Szűz Mária domborművet. 1938-ban díszes homlokzatot és kovácsoltvas kaput építettek a barlang elé A Szőnyi István Emlékmúzeum A Maróti-villa Hajózástörténeti gyűjtemény - Farkas Vince magyar hajóskapitány emlékei.
Országzászló és nemzeti hőseink emlékparkja a Kálváriahegyen [2] Szlovák és sváb parasztházak, a színesre festett, faszerkezetű "napraforgó-házak" - az 1930-as években gróf Károlyi Lászlóné vette meg a házsort, itt működött a szegény gyerekeket segítő Zebegényi Virágegylet.
Strandolás (dunai strand) Biciklizés (közelben a bicikliút) Túrázás (Börzsönyben)
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2018 - www.falusivakacio.hu