Keresés

Régiók, tájegységek:

Megyék:

Szállások:

Jellemzők:

Zöldhalmi Lovas Vendégház


Zöldhalmi Lovas Vendégház Bócsa

Falusi szálláshely

Dél-Dunántúl régió

Bács-Kiskun megye

Nyitva tartás: 
Cím: 6235 Bócsa, IV. körzet 55.
Térképen »

Telefon: +36 309886495, +36 30 9381 857
E-mail: zoldhalompuszta@gmail.com
Honlap:
  Internet hozzáférés  Lovaglási lehetőség

Bemutatkozás:


Vendégházunk Kecskeméttől 31 km-re, a Kiskunsági Nemzeti Park területén, Bócsa Zöldhalompusztán, a Vincze lovarda közvetlen szomszédságában található, egy festői szépségű, homokbuckás ősborókással és ligetekkel tarkított erdős terület mellett.

Az újonnan épült vendégházban 4 db minden igényt kielégítő kétágyas szoba (1db mozgáskorlátozott) található, melyek mindegyikéhez saját fürdőszoba tartozik. A szobák pótágyazhatóak, de csak kisebb méretű ágyakkal.

Az épület középpontjában kialakításra került egy közösségi helyiség (étkező), ahol a jól felszerelt konyha is található.

Vendégházunkat főként a lovak szerelmeseinek ajánljuk. A több ezer hektáros festői szépségű homokbuckás, ősborókás ligetekkel tarkított erdős területen lóval vagy gyalogosan csillagtúrákon vehetnek részt vendégeink. Lehetőségük nyílik a lovaskocsikázástól kezdve egészen a terápiás lovaglásig. Ha még soha nem lovagoltak, nálunk szakképzett oktatóktól tanulhatnak. Lovaink jól idomítottak, megbízhatóak, kezdőktől a haladókig, gyerekektől a felnőttekig egyaránt mindenkinek megfelelnek. Megtekinthetik lovasbemutatónkat, melyen csikósaink bemutatják lovaik és saját tudásukat. Megsimogathatják őshonos háziállatainkat, belekóstolhatnak a vidéki élet hangulatába. Egy lovaglással eltöltött nap, vagy egy nagy túra után, madárcsicsergős reggelre ébredhetnek a nyugalom szigetén.

Mindezek mellett egyéb szórakozási lehetőségek is helyet kaptak a szolgáltatások körében, úgy mint a billiárd, ping-pong, szabadtéri sütögetés. Nagy kerttel, kerti pavilonokkal, játszótérrel rendelkezünk, így az egész család számára vidám, pihentető időtöltést biztosítunk.

Ingyenes WiFi, Parkolási lehetőség.

Az összes szoba együttes vagy hosszabb távú foglalás esetén egyedi ajánlatot adunk.

Képek:


Zöldhalmi Lovas Vendégház - Bócsa
Zöldhalmi Lovas Vendégház - Bócsa
Zöldhalmi Lovas Vendégház - Bócsa
Zöldhalmi Lovas Vendégház - Bócsa
Zöldhalmi Lovas Vendégház - Bócsa
Zöldhalmi Lovas Vendégház - Bócsa
Zöldhalmi Lovas Vendégház - Bócsa
Zöldhalmi Lovas Vendégház - Bócsa

Programlehetőségek a környéken:


A borok szerelmesei örömüket lelhetik a térség kiemelt minőségű boraiban. A soltvadkerti borvidék remek borászatait érdemes meglátogatni. Ahogyan a közelben elérhető gyógyfürdőket is: számos wellness szolgáltatás, gyógyfürdő és élményfürdő található környéken. Ezen felül a 30 kilométeres távolságra lévő Kecskemét város számos kulturális programmal, eseménnyel várja az érdeklődőket.
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2018 - www.falusivakacio.hu